Beställa hundmat

Ge din hund det allra bästa och köp bra hundmat med ett par klick. Här i vår webbshop kan du beställa hundmat från våra egna favoritmärken Chicopee, Genesis Pure Canada och Working Dog Feed.

Petsupply erbjuder flera sorter av både torrfoder och våtfoder och det finns för valpar, seniorer och alla hundar däremellan. Har din hund speciella behov eller är foderkänslig så kommer du att kunna beställa hundmat som passar även för den.

Beställa hundmat av bra kvalitet

Våra märken håller högsta kvalitet och flera av sorterna är helt spannmålsfria.

Chicopee

Från Chicopee kan du beställa hundfoder av bra kvalitet för alla hundraser. Chicopee har ett brett urval med hundmat för vuxna, aktiva hundar och äldre hundar med andra foderkrav. Hundmaten är välbalanserad och har de vitaminer, mineraler och antioxidanter som din hund behöver för att må bra.

Genesis Pure Canada

När du bestämt dig för att beställa hundfoder från Genesis Pure Canada så köper du spannmålsfri hundmat som består till 80% av animaliskt protein och 20% av grönsaker, frukt, bär och örter.

Undantaget är “Shallow Land” som är skapad för känsliga hundmagar och som innehåller 60% lättsmält kött – endast från lamm – tillsammans med 40% kolhydrater, från bland annat potatis.

Working Dog Feed

Högt energiinnehåll och lättsmälta råvaror gör Working Dog Feed till ett bra val för arbetande hundar.

Det ska vara enkelt att beställa hundmat

Vi ordnar med snabb leverans och du kan även få din leverans hem till dörren. Du betalar via Klarna, och genom Klarna finns det flera betalsätt såsom faktura eller direkt från ditt konto.

Är du återkommande kund så kan du logga in och hålla ordning på tidigare lagda beställningar samt spara din hunds favoriter i favoritlistan. Det går också fint att beställa hundfoder för upphämtning i vår butik i Ellös, Orust.

Har du några frågor om den hundmaten som vi säljer så är du varmt välkommen att kontakta oss.