Kattmat online

När det kommer till kattmat så finns det nästan hur mycket som helst att välja på. Många fabrikat är bra, men vi på Petsupply har valt att sälja kattfoder från Chicopee, som vi anser är det allra bästa. Chicopee tillverkar välbalanserad och välsmakande mat för katter. Kattmat från Chicopee är helt spannmålsfritt och har ett högt köttinnehåll. Det ligger i katters natur att tycka om, men framförallt att behöva äta mycket kött.

Att välja kattmat

Raskatter, innekatter, utekatter och kastrerade katter har alla olika kostbehov som ska täckas. Med rätt foder så behöver du inte oroa dig för att katten inte ska få i sig de näringsämnen som den behöver. Den maten som vi säljer är tydligt markerad med vilken katt den är bäst anpassad för.

En varierad meny med både torrfoder och våtfoder gör katten nöjd och glad. Glöm inte att fylla på vattenskålen med fräscht vatten varje dag.

Torrfoder för katt

Kattmat i form av torrfoder är en viktig del av kattens kost och munhälsa. Bra tuggmotstånd kan motverka tandproblem och stärka tuggmuskulaturen. Torrfoder är också bra på så vis att när du har serverat det till din katt på morgonen så håller det sig fräscht i skålen hela dagen. Det håller sig också fräscht länge i förpackningen om den återförsluts.

Våtfoder för katt

Våtfoder, eller blötmat som man också kan säga, är bra att ge till katten regelbundet för att säkerställa att den får i sig tillräckligt med vätska. Vissa katter är också väldigt kräsna av sig och föredrar att bara äta våtfoder tack vare mjuk konsistens och smaskiga smaker.

Kattmat från Chicopee

Formuleringarna av serien* ”Holistic-Nature-Line” från Chicopee är kattmat som ger din katt de vitaminer, mineraler och spårämnen som är viktigast för dess hälsa och välbefinnande.
Chicopee HNL är specialprodukter som också är lämpliga för näringskänsliga katter.

Extra fördelar med denna produktserie av kattmat är till exempel förebyggande av urinsten, förbättring av pälsegenskaperna eller effektiv viktkontroll hos kastrerade katter.

Köp kattmat online hos Petsupply